Translate

среда, 1. март 2017.

Nivea - za čišćenje lica - mleko, krema i maramice



Nivea kozmetiku koristim jako dugo. Još kao dete uvek smo kupovali čuvenu kremu za ruke. Kako sam još tad počela sa korišćenjem krema, vremenom sam počela da isprobavam i ostale proizvode. Zbog svoje beličaste strukture i mirisa koji je godinama isti i poseban, ovaj brend je postao omiljen. Sticajem okolnosti dobila sam paket Niveinih proizvoda: kremu za čišćenje lica, mleko za lišćenje lica i maramice. Sva tri proizvoda sam koristila u različitom vremenskom periodu iz različitih razloga. 




Krema za čišćenje lica je odličan saveznik u temeljnom čišćenju lica. Nanosi se na vlažnu kožu, umasira se i nakon toga ispere. Zbog hladnog vremena koristila sam ga po potrebi ukoliko smatram da mi ostala sredstva za čišćenje nisu dovoljno dobro uradila posao. U početku me je plašilo da li će mi koža biti isušena i to se nije desilo. Lice je mekano i mirišljavo. Na pakovanju je istaknuto da je namenjeno za sve tipove kože ( moja je mešovita ) . Pakovanje sadrži 150 ml i  jako sporo se troši.



Mleko za čišćenje lica odstranjuje šminku i osvežava lice nakon čišćenja. Koristim ga nakon što očistim celo lice za dodatnu negu. Proizvod se nežno umasira u lice i uklanja se tuferom ili vodom. Ne preporučujem za skidanje šminke oko očiju. Nakon korišćenja lice je dodatno osveženo, tako da retko kad ga koristim u kombinaciji sa kremom za čišćenje. Pakovanje od 200 ml se ne troši brzo, mada to opet zavisi od 
toga koliko često biste ga koristile.




Maramice za čišćenje lica sam prve testirala, pa tako nisu izdržale da budu uslikane pune. Najbolje maramice koje sam probala do sad. Nežno uklanjaju šminku pre samog čišćenja lica. Uklanjaju i vodootpornu i šminku na očima, bez bilo kakve iritacije. Koža je nakon upotrebe nežna, osvežena i neodoljivo mirišljava. Idealne su za svakodnevnu upotrebu. Pakovanje  sadrži 25 komada ne traje dugo, dnevno se potroši 1-2 maramice zavisno od količine šminke.

Ukoliko ste ljubitelj Niveinih proizvoda onda će vam se sigurno dopasti i ovi prozvodi. 

Da li ste probale nešto od ovih proizvoda? 

4 коментара: