Translate

петак, 21. октобар 2016.

Bocassy Paris - serum za lice


Stiže nam hladno vreme, a samim tim to znači pojačana nega. Obično već početkom novembra ili krajem oktobra kada je temperatura znatno u padu, počinjem da koristim neku od hidratantnih krema. Najveća muka nas koji imamo masnu kožu je pronaći odgovarajući proizvod. Većina hidratantih krema sadrži sastojke koji ne upijaju dovoljno već ostavljaju masne tragove, što samo pogoršava stanje lica. 
Istraživajući po raznih sajtovima i forumima, pronašla sam Boccasy Srbija brend, gde sam se prvi put susrela sa njihovim proizvodima. Osim seruma ( o kojem ću detaljnije pisati) asortiman obuhvata i hranljivu dnevnu i noćnu krema za različite tipove kože. 



Serum iz Boccasy kolekcije je namenjen svim tipovima kože. Sadrži: maslinovo ulje, vitamine A, E, d-pantenol, ekstrakt korena gaveza. Koristi se svakog dana samo ili u kombinaciji sa dnevnom kremom. Može se koristiti i kao podloga za šminku. Nanosi se na predeo oko očiju i na vrat,  nakon nanošenja preporučuje se hranljiva noćna krema. Što se tiče strukture, kremasta je i pri nanošenju na lice, oseti se kako lagano upija i ostavlja nežan i osvežavajući izgled. Bočica je staklena sa pumpicom i ima 50 ml.


Proizvod sam počela da koristim pre 2 nedelje. Pošto ne spadam u grupu +25 tj još uvek ne postoji neki faktor starenja kože, koristim ga kao podlogu za šminku ili kao uobičajenu negu. Pored svih sastojaka koje sadrži, uverila sam se da mi koža nakon nanošenja znatno svežija i mekša. Lepo upija, ne ostavlja nikakve tragove, čak duže ostaje puder na licu, od nekih prajmera koje sam koristila. Prijatnog je mirisa, a što je najvažnije pruža potpunu negu koja je neophodna našoj koži. 


Ovaj proizvod preporučujem svima, posebno onima koji imaju masnu kožu i problema sa isušivanjem kože tokom zime. Serum možete pronaći u Lili drogerijama. Cena je možda malo jača za naš džep, ali ako već ulažemo u negu bolje je da to bude kvalitetno. Sve greške koje činimo u mladosti će postati vidljive na našem licu u zrelijem dobu. Zato treba početi sa pravilnom negom na vreme. 

Za kraj...

Želim da se zahvalim Bocassy Srbija na ovom divnom poklon serumu. Verovatno bih i dalje koristila proizvode koji nisu dobri za moju kožu. :)


         *** Da li ste isprobale Bocassy serum ili nešto drugo od njihovih proizvoda ? ***


Нема коментара:

Постави коментар